Verzenden en retourneren

Verzenden
Voor de verzending van uw bestelling maken wij gebruik van DHL. Uw bestelling wordt doorgaans na 2 werkdagen bezorgd. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, neemt u dan contact met ons op via mail@spellentopper.nl. Incidenteel versturen wij kleine bestellingen via de brievenbuspost van PostNL.

Retourneren
Mocht u niet te tevreden zijn met uw product, neemt u dan contact met ons op via mail@spellentopper.nl.  Wij informeren u vervolgens binnen 1 werkdag over de te volgen procedure. Wij verzoeken u vriendelijk het product niet onaangekondigd te retourneren.

Wet Kopen op Afstand
In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden. Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens deze termijn de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Spellentopper retourneren. Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor retour sturen in aanmerking. De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de klant. Spellentopper is verplicht om binnen 14 dagen de bedragen terug te betalen die reeds door de consument betaald zijn (met aftrek van de gemaakte verzendkosten).

<<Download hier ons modelformulier voor herroeping>>

Verder
Let op!
Let op
In verband met een verbouwing van ons magazijn, zijn we momenteel gesloten. We verwachten in augustus weer open te gaan.
clear-bug-div
Kopen bij SpellenTopper
VerzendkostenGratis bezorging bij besteding van € 25 of meer!
Onder € 25 bedragen de verzendkosten slechts € 2,95
CadeauGratis inpakken
Dit kunt u bij het afrekenen aanvinken
DHL voor 22.00 uur besteld:
in huis!
Mits op voorraad
iDEALBetaal veilig en snel met iDEAL, Credit Card of PayPal
Niet goed, geld terugNiet goed,
geld terug!
Indien binnen 14 dagen aan ons gemeld, alleen in originele verpakking
Populaire zoektermen